Profil

[su_slider source=”media: 2398,1746″ width=”860″ height=”430″ title=”no” autoplay=”0″]

Byggeri med samvittighed – håndværk med respekt

Byggeselskabet Maj fungerer som et kooperativ og arbejder i det daglige med selvstyrende teams. Den enkelte byggeleder har direkte bygherre kontakt omkring styring, planlægning og prissætning af byggeopgaven, hvilket giver bygherren fleksibilitet og seriøs dialog om projektet og tilfører teamet et ansvar, som skaber ejerskab til opgaven.

Byggeselskabet Maj udfører nybygninger, tilbygninger og ombygninger af nye og ældre bygninger. Vi tager opgaver i hovedentrepriser, hvor vi koordinerer byggeprocessen og har et solidt netværk af tilknyttede firmaer inden for andre håndværksfag.

Vores styrke ligger i at realisere individuelle ideer og arbejde kreativt baseret på et bredt materialekendskab.

Byggeselskabets møbelsnedkere fremstiller eget køkkendesign og inventar til specialopgaver. Her arbejdes med alle former for massive træsorter.

Byggeri med samvittighed – håndværk med respekt

Vi forsøger altid at tage størst mulige miljømæssige hensyn ved vores arbejder. Vi arbejder med konstruktiv træbeskyttelse og bruger træsorter som kan erstatte trykimprægneret træ, hvor det er forsvarligt. Vi kan bruge papir og træfiberisolering og anvender kun FSC-mærket tropisk træ til terrasser.

Vores murere bygger masseovne, med en ren forbrænding og kan udfører både traditionelt gedigent murerarbejde samt alle former for badeværelser.

Vi arbejder med gamle materialer og byggeteknikker, som tjæret værk, jurakalk, tyndsprossede vinduer, terrassobelægninger, lerpuds og meget mere.

Byggeselskabet Maj lægger vægt på at levere et kvalitetsprodukt til en rimelig pris og den altafgørende faktor er, at bygherren skal være tilfreds. På denne vis har vi gennem årene skabt opgaver og har uden at reklamere udelukkende arbejdet på anbefalinger fra tidligere bygherrer.

Byggeselskabets bygningskonstruktør udfører tegne- og projekteringsopgaver af mindre bygninger.

Skoler og huse i Mellemamerika

Fra 87 til midt i 90` erne byggede vi mange gange i Mellemamerika. Dels på Nicaraguas østkyst, hvor vi hjalp med skolebyggeri og opførelse af huse til indianerstamme. Dels i Costa Rica, hvor vi opførte vagthuse i nationalparker til brug for beskyttelse af regnskov og koralrev.

[su_slider source=”media: 1801,1800,1802″ limit=”42″ width=”860″ height=”430″ autoplay=”0″ speed=”600″ class=”billedshow”]

Klima- og miljøvenlige skoler i Nepals lavland

Selskabets håndværkere har gennem årene støttet forskellige udviklingsprojekter ved at arbejde som volontører. …læs mere